Beste Prijs Garantie

Vergaderruimtes in midden Nederland

Bent u opzoek naar een vergaderruimte in midden Nederland? Amersfoort is de ideale locatie om uw vergadering, bijeenkomst, cursus of event te organiseren. Centraal in Nederland en goed te bereiken met zowel het openbaar- als het eigen vervoer.

Bij Mercure Hotel Amersfoort Centre bieden wij 9 luxe vergaderzalen aan. Al onze zalen zijn voorzien van individueel regelbare airconditioning, grote LCD schermen/beamers, dimbare verlichting en comfortabel meubilair. De grootte van de zalen varieert van 28M2 tot 208M2, oftewel voor 2 tot 200 gasten.

In samenwerking met onze partners hebben wij een aantal vergaderarrangementen voor u kunnen samenstellen. In de factsheet of brochure kunt u hier meer over lezen. Mocht u andere wensen hebben, dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. 

Factsheet Mercure Hotel Amersfoort Centre Banqueting Brochure Mercure Hotel Amersfoort Centre

Heeft u een avond bijeenkomst of wenst u uw bijeenkomst af te sluiten met een borrel? Restaurant Clockwise en Bar Timeless bieden mogelijkheden om uw bijeenkomst op een gezellige en relaxte manier af te sluiten. 

CORONA MAATREGELEN

Uiteraard houden wij rekening met de voorzorgsmaatregelen en de richtlijnen vanuit het RIVM en de Rijksoverheid.

Voor binnenkomst vragen wij onze gasten om een geldig QR-code te laten scannen. Dit is mogelijk door middel van een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatief testbewijs van maximaal 24 uur oud.

De tijden van de pauzes voor bijvoorbeeld koffiebreaks, de lunch, het diner en de borrel worden zoveel mogelijk op elkaar afgestemd, zodat er met de andere groepen zo min mogelijk contact is. 

Wenst u een reservering te maken of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen?
Wij helpen u graag verder via;
E: events.mhac@ihcp.com 
T: +31 (0) 33 285 10 00