Beste Prijs Garantie

Vergaderruimtes in midden Nederland

Bent u opzoek naar een vergaderruimte in midden Nederland? Amersfoort is de ideale locatie om uw vergadering, bijeenkomst cursus of event te organiseren. Centraal in Nederland en goed te bereiken met zowel het openbaar- als het eigen vervoer.

In Mercure Hotel Amersfoort Centre staan 9 volledig ingerichte multi-functionele zalen ter beschikking voor u. De grootte van de zalen varieert van 28M2 tot 208M2, oftewel voor 2 tot 200 gasten.

De zalen zijn allemaal voorzien van individueel regelbare airconditioning, grote LCD schermen/beamers, dimbare verlichting en comfortabel meubilair.

Speciaal voor u hebben wij vergaderarrangementen samengesteld, variërend van 4- tot 24-uurs-arrangementen. Deze arrangementen zijn gerealiseerd i.s.m. de relaties van het hotel. Klik hieronder op de Factsheet of Brochure om te kijken of deze arrangementen ook op uw wensen aansluiten. Mocht u andere wensen en/of behoeften hebben, dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. 

Factsheet Mercure Hotel Amersfoort Centre Banqueting Brochure Mercure Hotel Amersfoort Centre

Heeft u een avond bijeenkomst of wenst u uw bijeenkomst af te sluiten met een borrel? Ons Restaurant Clockwise en onze Bar Timeless bieden mogelijkheden om uw bijeenkomst op een gezellige en relaxte manier af te sluiten. 

CORONA MAATREGELEN

Uiteraard houden wij rekening met de voorzorgsmaatregelen en de richtlijnen vanuit het RIVM en de Rijksoverheid.

De tijden van de pauzes voor bijvoorbeeld koffiebreaks, de lunch, het diner en de borrel worden zoveel mogelijk op elkaar afgestemd, zodat er met de andere groepen zo min mogelijk contact is. 

Iedere zaal is ingedeeld op basis van 1,5 meter afstand.

Wenst u een reservering te maken of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen?
Wij helpen u graag verder via;
E: events.mhac@ihcp.com 
T: +31 (0) 33 285 10 00