Beste Prijs Garantie

Mercure Hotel Amersfoort Centre

Een nieuw gastvrij hotel in het hartje van Amersfoort centrum met eigentijdse, maar tegelijk ook, luxe stijl.

Voorzieningen op alle kamers zijn bijv.: kluis, airconditioning, telefoon, radio via TV, groot bureau, mogelijkheid tot gedeeltelijk openen v/d ramen, GRATIS draadloos internet in het gehele hotel, koffie- en theefaciliteiten, ruime garderobekasten, koelkast en uiterst comfortabele bedden om heerlijk in te genieten. De badkamer met de grote inloopdouche is voorzien van een rainshower.

Geniet van de sfeer in onze TIJDLOZE bar, “Timeless”, waar u samen met uw zakelijke relatie, vrienden of familie onder het genot van een goed glas wijn, kunt genieten van een fantastische uitzicht over de stad.

Sinds 12 oktober 2017 ontvangen wij u graag in ons splinternieuwe Restaurant "Clockwise" waar onze Chef-kok voor u graag een luxe ontbijtbuffet, een heerlijke lunch of diner bereid met een Italiaanse-Mediteraanse signature.

Naast het hotel bevinden zich het fitness-centrum "BASIC FIT", twee grote supermarkten, een bloemenzaak en een drogisterij. Tegenover het hotel is de grote bioscoop "PATHE". Het centrum met vele restaurants, bars, winkelstraten etc. bevindt zich op 5 minuten lopen van het hotel.

De parkeergarage OPPIDIUM, heeft een directe verbinding op -1 naar de lobby van het hotel. De ingang van de parkeergarage is aan de achterkant van het hotel. 

Klik hier voor een Virtual Tour door ons hotel. Enthousiast geworden? Wij plannen graag een afspraak in voor een live rondleiding door ons hotel. 
T: +31 (0) 33 285 10 00
E: sales@mhac.nl