Beste Prijs Garantie

Van harte welkom in Mercure Hotel Amersfoort Centre!

Een nieuw gastvrij hotel in het hartje van Amersfoort centrum met eigentijdse, maar tegelijk ook, luxe stijl.

Voorzieningen op alle kamers zijn bijv.: kluis, airconditioning, telefoon, radio via TV, groot bureau, mogelijkheid tot gedeeltelijk openen v/d ramen, GRATIS draadloos internet in het gehele hotel, koffie- en theefaciliteiten, ruime garderobekasten, koelkast en uiterst comfortabele bedden om heerlijk in te genieten. De badkamer met de grote inloopdouche is voorzien van een rainshower.

Geniet van de sfeer in onze TIJDLOZE bar, “Timeless”, waar u samen met uw zakelijke relatie, vrienden of familie onder het genot van een goed glas wijn, kunt genieten van een fantastische uitzicht over de stad.

Sinds 12 oktober 2017 ontvangen wij u graag in ons splinternieuwe Restaurant "Clockwise" waar onze Chef-kok voor u graag een luxe ontbijtbuffet, een heerlijke lunch of diner bereid met een Italiaanse-Mediteraanse signature.

Naast het hotel bevinden zich het fitness-centrum "BASIC FIT", twee grote supermarkten, een bloemenzaak en een drogisterij. Tegenover het hotel is de grote bioscoop "PATHE". Het centrum met vele restaurants, bars, winkelstraten etc. bevindt zich op 5 minuten lopen van het hotel.

De parkeergarage OPPIDIUM, heeft een directe verbinding op -1 naar de lobby van het hotel. De ingang van de parkeergarage is aan de achterkant van het hotel. 

Klik hier voor een Virtual Tour door ons hotel. Enthousiast geworden? Wij plannen graag een afspraak in voor een live rondleiding door ons hotel. 
T: +31 (0) 33 285 10 00
E: sales.mhac@ihcp.com


----------------------------------------------------------------------------------------------

THUISWERKEN?

Op zoek naar een ruimte waar u in alle rust kunt werken? Centraal in Nederland en goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto, Mercure Hotel Amersfoort Centre. N.a.v. de aangescherpte maatregelen bieden wij onze hotelkamers weer aan als thuiswerkplek.

Gebruik van Lunch box (af te halen bij de receptie), Media hub, Nespresso apparaat & printer zijn inclusief bij dit tarief a € 49 per dag.

Reserveringen kunt u maken via:
T: 033 285 10 00
E: H8996-re@accor.com

Uw hotel in Amersfoort

Ik kijk er met veel plezier naar uit u binnenkort te mogen ontvangen in het Mercure Hotel Amersfoort Centre.

Met gastvrij groet,

Maurice Koster (General Manager)